Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 9X : Επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο

Honor 9X : Επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο

απο Kostas Gliatiotis

Το HONOR 9x, το νέο flagship του νεανικού smartphone Brand ΗΟΝΟR, που είναι διαθέσιμο και στην Ελληνική Αγορά, έχει αρχίσει να κερδίζει τις προτιμήσεις του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο, καταρρίπτοντας ρεκόρ. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από το λανσάρισμα του στις αγορές του εξωτερικού, κατάφερε και πούλησε περίπου 3 εκατομμύρια κομμάτια, δείχνοντας έτοιμο να σπάσει και το ρεκόρ του Honor 8x (10 εκατομμύρια σε 173 ημέρες).

Αυτές οι πωλήσεις όμως δεν αποτελούν έκπληξη. Το HONOR 9x ξεχωρίζει τόσο για τον νεανικό σχεδιασμό, την υπέροχη, μεγάλη οθόνη FullView 6.59’’ αλλά και την pop-up selfie κάμερα 16MP, που εμφανίζεται μόνο όταν τη χρειάζεσαι από μια ειδικά σχεδιασμένη θέση του smartphone. Σε συνδυασμό με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710 και τα 4GB μνήμης RAM, αλλά και με λειτουργικό σύστημα Android 9.0 με EMUI 9.1, η ταχύτητα και η ευχρηστία το κάνουν να κερδίζει περίοπτη θέση στις καρδιές των καταναλωτών.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά μπορεί να ακούγονται ελκυστικά, αλλά σε συνδυασμό με την πλήρως ανταγωνιστική τιμή των 269 ευρώ, το HONOR 9x γίνεται ανάρπαστο στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights