Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Το G7 One μπαίνει στον κόσμου του Android 10!

LG: Το G7 One μπαίνει στον κόσμου του Android 10!

απο John Leondaris

Τον περασμένο μήνα, η LG διέθεσε το update σε Android 10 για τα G8 ThinQ, τουλάχιστον για τις συσκευές της Νότιας Κορέας. Τώρα, έφτασε ο καιρός η ενημέρωση να προσγειωθεί σε ένα ακόμη τηλέφωνο της LG. Αυτή τη φορά φτάνει στη Βόρεια Αμερική και το κινητό δεν είναι άλλο από το LG G7 One.

Αυτό το κινητό ξεκίνησε το 2018 ως μέρος του προγράμματος Android One (εξ ου και το όνομα). Υπό αυτό, λοιπόν, το πρίσμα, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το G7 One θα είναι μεταξύ των πρώτων κινητών της LG που θα πάρει την μεγάλη αναβάθμιση. Εντύπωση άλλωστε προκαλεί γιατί χρειάστηκε αυτό το διάστημα μιας και οι Android One συσκευές τρέχουν ένα build που είναι πολύ κοντά σε αυτό που η ίδια η Google φέρνει στα δικά της Pixel.

LG

Εν πάση περιπτώσει, το Android 10 update έρχεται στα G7 One στον Καναδά, ως 741MB over-the-air download. Εκτός από τη νέα OS έκδοση, έρχονται βελτιώσεις στην κάμερα και την χρηστικότητα. Με την εγκατάσταση, έρχεται και το security patch της 1 Νοεμβρίου του 2019. Βέβαια, αν και δεν είναι αρκετά περασμένο, δεν είναι και ό,τι πιο πρόσφατο.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα το συγκεκριμένο αυτό update θα διατεθεί σε περισσότερες περιοχές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights