Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Χριστουγεννιάτικο Giveaway από την Huawei Hellas με τα Freelace

Χριστουγεννιάτικο Giveaway από την Huawei Hellas με τα Freelace

απο Kostas Gliatiotis

Ανεξάρτητα από το Smartphone που χρησιμοποιεί ο καθένας μας, ένα ζευγγάρι ποιοτικά Bluetooth ακουστικά είναι πάντα καλοδεχούμενα. Με αυτό το σκεπτικό, και επειδή πάντα είναι διαθέσιμη για συνεργασίες που προσφέρουν κάτι πρακτικό, η huawei Hellas μας παραχώρησε ένα σετ freelace ακουστικών για έναν τυχερό μας φίλο.

Η διαδικασία είναι το ίδιο απλή όπως πάντα, με την προσθήκη πλέον του Youtube όπου υπάρχει και ένα μικρό video για τον διαγωνισμό μας. Η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα απλή, με ένα απλό Like στην σελίδα μας στο Facebook, το αντίστοιχο post στο Instagram, ή και το video μας στο Youtube μαζί με ένα σχόλιο. Η συμμετοχή σε περισσότερα από ένα Social media, αυξάνει τις πιθανότητες… επιτυχίας.

Όπως πάντα, η διαδικασία της κλήρωσης γίνεται αυτόματα με την χρήση Online εργαλείων που υπάρχουν για τον λόγο αυτό. Η επιλογή και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα. Η αποστολή των Freelace θα γίνει φυσικά δωρεάν από εμας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται ο νικητής.

Αφού ευχαριστήσουμε την Huawei Hellas για την παροχή των Freelace, να ευχηθούμε σε όλους καλά Χριστούγεννα και φυσικά με το καλό να έρθει και η νέα χρονιά!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

7 σχολια

Αναστάσιος 20/12/2019 - 16:00

Πολύ καλό δώρο

Reply
αφροδιτη μπουλασικη 20/12/2019 - 16:31

ΟΤΙ πρεπει καλες γιορτες

Reply
Athina Vertseti 21/12/2019 - 21:30

Ευχαριστούμε!!!!!! Καλές γιορτές με υγεία σε όλους !!!!!!!

Reply
Ξενια 23/12/2019 - 22:19

Θαυμάσιο δώρο

Reply
George Polihronakis 24/12/2019 - 11:42

Ευχαριστουμε παρα πολυ για το δωρο καλες γιορτες

Reply
Nick Raptis 28/12/2019 - 00:32

Καλές γιορτές με υγεία ψυχική και σωματική, αγάπη και καλή δύναμη όλους μας …

Reply
ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 28/12/2019 - 14:39

super…

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights