Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme X2: Ξεκινούν οι πωλήσεις στην Ινδία

Realme X2: Ξεκινούν οι πωλήσεις στην Ινδία

απο John Leondaris

Το Realme X2 λανσαρίστηκε στην Ινδία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Τώρα, το εν λόγω κινητό θα κυκλοφορήσει στη χώρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας στην Ινδία και το Flipkart.

Το smartphone έρχεται σε τρεις εκδόσεις μνήμης. Η έκδοση 4GB/ 64GB έχει τιμή 16.999 INR (215 περίπου ευρώ) και η έκδοση 6GB/ 64GB ζητά 18.999 INR (ποσό που μεταφράζεται σε περίπου 240 ευρώ). Τέλος, η έκδοση 8GB/ 128GB κοστίζει 19.999 INR (δηλαδή περίπου 253 ευρώ). Κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ένα από τα χρώματα Pearl Blue, Pearl White και Pearl Green.

Realme X2

Το Realme X2 είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 730G SoC και τρέχει το ColorOS 6.1 με βάση το Android Pie. Το smartphone διαθέτει μια 6.4″ FHD+ AMOLED οθόνη. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος κάτω από το γυαλί της οθόνης. Η 32MP selfie κάμερα φιλοξενείται σε ένα notch στο επάνω μέρος.

Στο πίσω μέρος του κινητού, συναντάμε μια τετραπλή κάμερα. Αυτή, αποτελείται από 64MP κύριο αισθητήρα, 8MP ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους.

Το smartphone έχει μια μπαταρία 4.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 30W VOOC 4.0, η οποία φτάνει στο 67% μέσα σε 30 λεπτά και μένουν μόλις 43 λεπτά ακόμη για να φτάσει σε πλήρη φόρτιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights