Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Galaxy A71 και Galaxy A51 : Έρχονται στην Ελλάδα στα μέσα Ιανουαρίου

Samsung Galaxy A71 και Galaxy A51 : Έρχονται στην Ελλάδα στα μέσα Ιανουαρίου

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Galaxy A για το 2019 αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για τη Samsung να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην μεσαία κατηγορία, αλλά και για να σταματήσει την συνεχώς πτωτική της πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Συσκευές όπως τα Galaxy A70 και Galaxy A50, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι η εταιρεία μπορεί να σχεδιάσει ανταγωνιστικά προϊόντα σε τιμή αλλά και χαρακτητιστικά. Προφανώς και η σειρά αυτή θα πρέπει να έχει και συνέχεια, που για το πρώτο μισό του 2020 θα είναι τα νεότερα Galaxy A51 και A71 που έρχονται να αντικαταστήσουν τις δύο προηγούμενες ιδιαίτερα επιτυχημένες εκδόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο νέα Smartphones θα γίνουν σχετικά σύντομα διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά. Αμέσως μετά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, και τις πρώτες ημέρες του 2020, η Samsung πρόκειται να ξεκινήσει και επίσημα τη διάθεση τους. Η τιμή πώλησης δεν είναι ακόμα γνωστή με ακρίβεια, και είναι ιδιαίτερα πιθανό να αλλάξει μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους, ενώ και η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμα απόλυτα σίγουρη.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι η Samsung Hellas θέλει να διατηρήσει την πολύ καλή της πορεία στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, και για αυτό ενδιαφέρεται να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα την διάθεση τους. Τα Galaxy A71 και A51 θα έρθουν και στα χέρια μας (ελπίζουμε δια της επίσης οδού) ώστε να τα δοκιμάσουμε και να ανακαλύψουμε αν όντως αποτελούν το ίδιο ενδιαφέρουσες προτάσεις με τις συσκευές που αντικαθιστούν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights