Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S9 και S9+: Παίρνουν το τρίτο Android 10 beta

Samsung Galaxy S9 και S9+: Παίρνουν το τρίτο Android 10 beta

απο John Leondaris

Τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+ έχουν προγραμματιστεί να λάβουν την σταθερή έκδοση του Android 10 τον Ιανουάριο του 2020. Ίσως, λοιπόν, με την τελευταία εξέλιξη φαίνεται να έχουμε φτάσει μια μόλις ανάσα πριν τη μεγάλη στιγμή. Πιο αναλυτικά, μια νέα beta έκδοση κυκλοφορεί με το security patch που αναφέρεται ως “1η Ιανουαρίου”.

Samsung Galaxy S9 και S9+

Αυτό είναι το τρίτο beta και η έκδοσή του είναι η FXXU7ZSL9. Πρόκειται για μια λήψη 365MB, η οποία περιέχει κατά κύριο λόγο μικρές διορθώσεις που σχετίζονται με το Samsung Pass, την καταγραφή οθόνης και τη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης.

Προς το παρόν, το update κυκλοφορεί στην Ινδία, αλλά σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές. To δεύτερο beta χρειάστηκε μόνο μερικές ημέρες για να επεκταθεί από τη Νότια Κορέα και την Ινδία στις ΗΠΑ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights