Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Sony: Νέο κινητό με Snapdragon 765 εμφανίστηκε στο Geekbench

Sony: Νέο κινητό με Snapdragon 765 εμφανίστηκε στο Geekbench

απο John Leondaris

Μια νέα μυστηριώδης λίστα εμφανίστηκε στο Geekbench. Μάλιστα, υπάρχουν αρκετοί λόγοι να πιστεύουμε ότι πρόκειται για το επόμενο midrange Xperia κινητό της Sony.

Sony

Πρώτα απ ‘όλα, ο αριθμός μοντέλου που εμφανίζεται στο score sheet είναι απόλυτα σύμφωνος με το σύστημα ονοματοδοσίας που ακολουθεί η Sony. Οι συσκευές της αρχίζουν συνήθως με ένα γράμμα που αντιπροσωπεύει το έτος και ακολουθούν τέσσερα ψηφία. Δεδομένου ότι το “J” χρησιμοποιήθηκε για το 2019 , το “K” πιθανόν να αναφέρεται στο 2020.

Sony

Ο κατάλογος όμως, δίνει και ορισμένα ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία. Το κινητό τρέχει Android 10 και έχει 8GB μνήμης RAM. Όπως φαίνεται από το score sheet του Geekbench, η μυστηριώδης αυτή Xperia συσκευή θα φέρει το ίδιο τσιπ (Snapdragon 765G) με το επερχόμενο Oppo Reno3 Pro 5G. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, αν πρόκειται για την SD765G ή την τυπική παραλλαγή SD765.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights