Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme 5i: Πήρε πιστοποίηση στη Σιγκαπούρη

Realme 5i: Πήρε πιστοποίηση στη Σιγκαπούρη

απο John Leondaris

Δύο απρογραμμάτιστα smartphones της Realme εμφανίστηκαν στο site του φορέα IMDA (Infocomm Media Development Authority) της Σιγκαπούρης. Τα εν λόγω smartphones είναι το Realme 5i και το Realme C3. Έτσι, το Realme 5i πηγαίνει ένα βήμα πιο κοντά στην επισημοποίησή του. Προς το παρόν όμως, δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το hardware του κινητού.

Realme 5i

Όσο για το φημολογούμενο C3, θα πρέπει να διατηρήσουμε μια σχετική επιφύλαξη. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του φορέα IMDA από τα τέλη Μαΐου, δηλαδή περίπου το διάστημα της κυκλοφορίας του C2. Ο αριθμός μοντέλου RMX1941, φαίνεται αντιστοιχεί επίσης σε μία από τις εκδόσεις του C2.

Realme 5i

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights