Αρχικη APPS / GAMES Twitter: Φαίνεται πως λύθηκε ένα ζήτημα ευπάθειας στις Android συσκευές

Twitter: Φαίνεται πως λύθηκε ένα ζήτημα ευπάθειας στις Android συσκευές

απο John Leondaris

Το Twitter δημοσίευσε μια δήλωση στο Privacy blog του, ενημερώνοντας για την ανακάλυψη ενός ζητήματος ασφαλείας. To εν λόγω ζήτημα αφορά την Android εφαρμογή. Μέσω αυτής της ευπάθειας δινόταν η δυνατότητα σε έναν κακόβουλο χρήστη να αποκτήσει πρόσβαση σε προφίλ άλλων χρηστών και σε μη δημόσιες πληροφορίες τους στην εφαρμογή.

Twitter

Το Twitter ισχυρίζεται ότι δεν έχει αποδείξεις για το αν κάποιος είχε πράγματι εκμεταλλευτεί την συγκεκριμένη ευπάθεια, αλλά ήδη παίρνει τα απαραίτητα μέτρα. Όσοι χρήστες ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί, θα λάβουν οδηγίες σχετικά, είτε εντός της εφαρμογής, είτε μέσω email. Η τελευταία, ενημερωμένη έκδοση για τις Android συσκευές φαίνεται πως είναι ασφαλής.

Στο μεταξύ, η εφαρμογή Twitter για iOS δεν έχει επηρεαστεί καθόλου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights