Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Realme X50 5G: Αύριο αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για το κινητό

Realme X50 5G: Αύριο αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για το κινητό

απο John Leondaris

Η επόμενη εταιρεία που αναμένεται να βαδίσει στα μονοπάτια του 5G είναι η Realme. Το κινητό θα ονομάζεται Realme X50 και όπως φαίνεται, είναι ήδη καθ’ οδόν! Μάλιστα, μόλις σήμερα στον λογαριασμό της Realme στο Weibo δημοσιεύτηκε ένα teaser, αναφέροντας ότι “το blockbuster έρχεται αύριο”.

Ήδη έχει επιβεβαιωθεί ότι το X50 θα έχει VOOC 4.0 γρήγορη φόρτιση που φέρνει την μπαταρία των 4.000 mAh στο 70% σε μόλις 30 λεπτά. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι θα έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 765G SoC με ενσωματωμένο 5G μόντεμ. Το κινητό, θα υποστηρίζει ταυτόχρονες συνδέσεις 5G και Wi-Fi.

Realme X50 5G

Παρά το teaser, η Realme είναι απίθανο να αποκαλύψει αύριο τα πάντα σχετικά με το X50 5G. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, αναμένουμε να δούμε είτε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του κινητού, είτε να μάθουμε την ημερομηνία λανσαρίσματός του.

Ίσως πάλι να γίνει γνωστή η τιμολόγησή του, αλλά αυτό πιθανότατα δεν θα συμβεί μέχρι την επίσημη ανακοίνωση. To Realme X50 ετοιμάζεται να μπει στην αρένα της αγοράς και να κονταροχτυπηθεί με το Redmi K30 5G που ξεκινά απ’ τα 255 ευρώ (1.999 CNY).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights