Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung: Έφτασε το τέταρτο Android 10 beta στα Galaxy Note9

Samsung: Έφτασε το τέταρτο Android 10 beta στα Galaxy Note9

απο John Leondaris

Η Samsung έχει φέρει το Android 10 beta στα Galaxy Note9 εδώ και πάνω από έναν μήνα. Τώρα, το πιο πρόσφατο patch έφτασε για να διορθώσει ένα μόνο σφάλμα. Υπενθυμίζουμε, ότι η stable release έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο.

Samsung

Το νέο firmware έχει build number N960FXXU4ZSLB και μέγεθος λίγο περισσότερο από 167MB. Η μόνη επιδιόρθωση που φέρνει η Samsung, αφορά ένα σφάλμα μετάφρασης στο S Pen.

Εν τω μεταξύ, το security patch του Δεκεμβρίου έχει ήδη διατεθεί από την προηγούμενη έκδοση. Δεδομένου του μικρού changelog, μπορούμε να περιμένουμε την πλήρη ενημέρωση του One UI 2.0 να έρχεται αρκετά σύντομα, καθώς η περίοδος των δοκιμών φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights