Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Together 2020: Μια χριστουγεννιάτικη καμπάνια που θα συγκινήσει

Together 2020: Μια χριστουγεννιάτικη καμπάνια που θα συγκινήσει

απο Kostas Gliatiotis

Δύο  πρωτότυπες, τρυφερές, συγκινητικές και βασισμένες σε αληθινά σενάρια ζωής  ταινίες μικρού μήκους παρουσιάζουν φέτος τα Χριστούγεννα η Huawei, και το νεανικό smartphone brand Honor. Μία ιστορία, δύο πλευρές της, τα ίδια συναισθήματα, σε μια συνεργασία που μας θυμίζει ότι πάνω από όλα είναι οι άνθρωποι και οι πιο τρυφερές στιγμές αυτές που περνάς με τους αγαπημένους σου.

Ένας πατέρας που περνά τις γιορτές μόνος του, μια κόρη που ζει στο εξωτερικό μακριά του, η δύναμη της τεχνολογίας που τους φέρνει κοντά μέσα από μηνύματα και φωτογραφίες στην οθόνη και τελικά η δύναμη της αγάπης που τους φέρνει μαζί, μέσα από μία αναπάντεχη έκπληξη…

Γιατί τα σ’ αγαπώ δεν πρέπει να μένουν στιγμιότυπα μιας οθόνης.

Δύο αγαπημένα brands που κυριαρχούν στην αγορά των smartphones συνεργάζονται για να αφηγηθούν από κοινού μία ανθρώπινη και συγκινητικά αληθινή ιστορία. Μια ιστορία που μιλά για οικογένεια, για απόσταση, για μοναξιά, για την ανάγκη επικοινωνίας, για τη σημασία μιας αγκαλιάς.

Δείτε παρακάτω τις δύο χριστουγεννιάτικες ταινίες της Huawei και της Honor και μοιραστείτε τις με αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία βρίσκεστε μακριά γεωγραφικά, αλλά αισθάνεστε πως βρίσκονται πάντα μαζί σας, αφού δεν παύετε ποτέ να μοιράζεστε την καθημερινότητά σας και τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας μέσα από τις οθόνες σας.

Ευχή για την επόμενη χρονιά; Together 2020!

Video 1 – HUAWEI

https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/videos/295168421382929/

Video 2 – HONOR

https://www.facebook.com/HonorGREECE/videos/489707375000877/

Huawei Together 2020:  Η HUAWEI είναι πάντα κοντά σας! . Για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την Τεχνολογική Πρόοδο που έχουμε υποσχεθεί και να διατηρήσουμε τα Νέα Τεχνολογικά Επιτεύγματα ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους. Η υποστήριξή σας, μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε Περισσότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.