Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Mi Note 10 Vs P30 Pro Camera Test : Ποια είναι η καλύτερη κάμερα;

Mi Note 10 Vs P30 Pro Camera Test : Ποια είναι η καλύτερη κάμερα;

απο Kostas Gliatiotis

Macro Φωτογραφία.

Το Mi note 10 έχει μια ξεχωριστή Πέμπτη κάμερα στο πίσω μέρος του που επιτρέπει την λήψη Macro φωτογραφιών από πολύ μικρή απόσταση. Η ανάλυση της είναι περιορισμένη στα 2ΜΡ, όμως έχει Auto focus, κάτι που της επιτρέπει να προσαρμόζει την απόσταση εστίασης ακόμα και σε αυτές τις πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Το P30 Pro από την πλευρά του, μπορεί να βγάλει το ίδιο είδος φωτογραφιών, εκμεταλλευόμενο την κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, που επίσης έχει τη δυνατότητα να εστιάσει πολύ κοντά σε ένα αντικείμενο. Η προφανής διαφορά εδώ, είναι ότι οι φωτογραφίες εκμεταλλεύονται την πλήρη ανάλυση των 20ΜΡ, περιορίζονται όμως σε επίπεδα φωτισμού λόγω του περιορισμένου διαφράγματος του φακού.

Ότι χάνει σε λεπτομέρεια η κάμερα αυτή στο πίσω μέρος του Mi Note 10, το κερδίζει σε καλύτερα επίπεδα φωτισμού. Το αποτέλεσμα είναι και στις δύο περιπτώσεις όμως αρκετά χρήσιμο ώστε να μπορεί να βγάλει κάποιος αρκετά όμορφες και διαφορετικές φωτογραφίες.

Συμπέρασμα.

Είναι εμφανές ότι το Mi note 10 έχει κάνιε πραγματικά άλματα στο τομέα της φωτογραφίας, και αυτό δεν αφορά μόνο την βασική κάμερα με την εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση των 108ΜΡ. Το Smartphone της Xiaomi μπορεί να προσφέρει περίπου το 90% των δυνατοτήτων του P30 Pro, και να το κάνει με χαμηλότερο κόστος.

Είναι όμως ακριβώς αυτό το «έξτρα» 10% που  η Huawei συνεχίζει να έχει σαν πλεονέκτημα, είτε λόγω της εμπειρίας και της συνεργασίας της με την leica, είτε απλά επειδή το P30 Pro βρίσκεται σε διαφορετική κατηγορία τιμής και εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που  αυτή έχει.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι και τα δύο Smartphones προσφέρουν πραγματικά εντυπωσιακές δυνατότητες στον τομέα της φωτογραφίας. Δυνατότητες που στο σύνολο τους είναι περισσότερες από όσες θα χρειαστεί κάποιος στην καθημερινότητα του, υπάρχουν όμως για εκείνες τις λίγες περιπτώσεις που θα φανού χρήσιμες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights