Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Galaxy S11: Έρχεται ως… Galaxy S20;

Galaxy S11: Έρχεται ως… Galaxy S20;

απο John Leondaris

Και ενώ ο καιρός πλησιάζει για την αποκάλυψη του Galaxy S11, μια νέα εξέλιξη μας κάνει να αναθεωρήσουμε για την ίδια την ονομασία του κινητού! Πιο συγκεκριμένα, ο tipster Ice Universe διέρρευσε στο Twitter ορισμένες απροσδόκητες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung για το 2020. Η πρώτη διαρροή αφορά το Galaxy S11, το οποίο φαίνεται πως θα έρθει ως Galaxy S20. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία θέλει να σηματοδοτήσει την αρχή της νέας εποχής/ δεκαετίας που ανατέλλει το 2020. Βέβαια, ίσως η ονομασία S20 να έχει να κάνει και με μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τη σειρά S10.

Galaxy S11

Ταυτόχρονα, διέρρευσε μια live φωτογραφία του επόμενου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της Samsung, με clamshell σχεδιασμό. Η εν λόγω συσκευή φαίνεται πως θα είναι το Galaxy Fold 2. Η διαρροή μάλλον επαληθεύει ορισμένες φήμες που ήθελαν το Fold 2 να φέρει ένα διαφορετικό, εξαιρετικά λεπτό γυάλινο υλικό. Με αυτόν τον τρόπο η οθόνη είναι πιο επίπεδη και λεπτότερη, καθώς δεν πρόκειται για πλαστικό αλλά για γυαλί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights