Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi Note 8: Διαθέσιμη η σειρά σε open sale στην Ινδία

Redmi Note 8: Διαθέσιμη η σειρά σε open sale στην Ινδία

απο John Leondaris

Η Xiaomi κυκλοφόρησε τη σειρά Redmi Note 8 για την ινδική αγορά στα μέσα Οκτωβρίου. Μέχρι τώρα, οι πωλήσεις τους γίνονταν σε flash sales. Λόγω υψηλής ζήτησης, η εταιρεία ξεκίνησε τελικά ένα open sale για τα Note 8, Note 8 Pro και Redmi 8. Τα κινητά μπορούν να αγοραστούν σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας στο Flipkart ή σε Amazon, Mi.com και σε ορισμένα offline καταστήματα.

H Pro έκδοση αποτελεί ένα από τα πρώτα τηλέφωνα στην αγορά με μια 64MP κάμερα και Helio G90T. Διαθέτει μια μεγάλη 4.500 mAh μπαταρία και υποδοχή microSD, αποκλειστικά για την Ινδία. Η Xiaomi συμπεριέλαβε επίσης έναν φορτιστή 18W στο κουτί για γρήγορη φόρτιση. Η τιμή του κινητού ξεκινά από 14,999 INR (210 δολάρια) για την έκδοση των 6/64GB.

Redmi Note 8

 

Το Redmi Note 8 υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση 18W. Όμως, διαθέτει ένα βασικό 10W power block στο κουτί του. Έρχεται με Snapdragon 665, χωρητικότητα μέχρι 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB, ενώ κοστίζει 9.999 INR (140 δολάρια) για τη βασική έκδοση 4/64GB.

Το Redmi 8 είναι μια πιο προσιτή συσκευή. Ξεκινά από 7,999 INR (110 δολάρια) και φέρει τον Snapdragon 439. Στο πίσω μέρος του κινητού, συναντάμε δύο κάμερες, που συμπληρώνονται από έναν φυσικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Και αυτό το κινητό, υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση στα 18W για την 5.000 mAh μπαταρία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights