Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo S1 Pro: Έρχεται στην Ινδία στις 4 Ιανουαρίου!

Vivo S1 Pro: Έρχεται στην Ινδία στις 4 Ιανουαρίου!

απο John Leondaris

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε μια είδηση που ήθελε το vivo S1 Pro να κυκλοφορεί στην Ινδία τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, τότε δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Τώρα όμως, μαθαίνουμε ότι πρόκειται για την 4η Ιανουαρίου. Μάλιστα, η vivo India έχει ενημερώσει τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και έχει δημιουργήσει και μια σχετική σελίδα στον επίσημο ιστότοπό της για να αποκαλύψει την ημερομηνία.

Αρχικά, σκεφτήκαμε ότι η vivo θα κυκλοφορήσει την κινεζική έκδοση του S1 Pro στην Ινδία. Αυτή, φέρει τον Snapdragon 675 SoC και έρχεται με μια οθόνη χωρίς notch και μια τριπλή κάμερα πίσω. Ωστόσο, φαίνεται τελικά ότι η εταιρία θα φέρει στην Ινδία την παγκόσμια έκδοση που έχει Snapdragon 665 SoC και διαθέτει μια 6.38″ FHD+ Super AMOLED οθόνη με notch.

Στο πίσω μέρος του κινητού συναντάμε τέσσερις κάμερες τοποθετημένες σε σχήμα διαμαντιού. Πρόκειται για 48MP κύριο αισθητήρα, 8MP ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Μπροστά, βρίσκουμε μια 32MP selfie κάμερα, ενώ υπάρχει και ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το γυαλί της οθόνης.

Vivo S1 Pro

Το vivo S1 Pro έρχεται με το με το βασισμένο στο Android Pie, Funtouch OS 9.2 με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει βέβαια και υποδοχή για κάρτα microSD, επιτρέποντας έτσι την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και τα 256GB.

Η μπαταρία των 4.500 mAh που φορτίζει μέσω θύρας USB-C και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W. Το S1 Pro είναι διαθέσιμο στις Φιλιππίνες σε χρώματα Fancy Sky και Knight Black. Όμως, το smartphone θα φτάσει στην Ινδία στα χρώματα Fancy Sky και Blue.

Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν την τιμή του κινητού στην Ινδία, αλλά ξέρουμε ότι θα πωληθεί μέσω του Amazon.in.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights