Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ ZTE Axon 10 Pro: Μπαίνει στον κόσμο του Android 10!

ZTE Axon 10 Pro: Μπαίνει στον κόσμο του Android 10!

απο John Leondaris

Το ZTE Axon 10 Pro είναι μια από τις πιο υποτιμημένες ναυαρχίδες της χρονιάς. Αν και προσφέρει χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών σε προσιτή τιμή, δεν ήταν τόσο επιτυχημένο όσο αντίστοιχες συσκευές ανταγωνιστών της εταιρίας.

ZTE Axon 10 Pro

Παρ’ όλα αυτά, η ZTE δείχνει να μην έχει ξεχάσει το Axon 10 Pro και σήμερα φέρνει την αναβάθμιση σε Android 10. Το update έρχεται με το skin MiFavor 10 της ZTE, το οποίο η εταιρία παρουσίασε επίσημα στα τέλη Νοεμβρίου.

Εκτός από όσες νέες δυνατότητες φέρνει το ίδιο το Android 10, έχουν υπάρξει και ορισμένες μικρότερες βελτιώσεις. Η ενημέρωση αυτή τη στιγμή διατίθεται στην Κίνα και ελπίζουμε ότι σύντομα θα φτάσει σε περισσότερες χώρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights