Αρχικη APPS / GAMES Google Search: Επιτρέπει την προσθήκη ταινιών κι εκπομπών σε Watchlist

Google Search: Επιτρέπει την προσθήκη ταινιών κι εκπομπών σε Watchlist

απο John Leondaris

Τα αποτελέσματα του Google Search μπορεί να γίνουν τώρα πολύ πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα. Ο τεχνολογικός γίγαντας φέρνει μια νέα κάρτα για τη σελίδα των αποτελεσμάτων στην έκδοση για κινητά. Έτσι, επιτρέπεται η προσθήκη τηλεοπτικών σειρών και τίτλων ταινιών σε μια συλλογή σελιδοδεικτών “Watchlist” και “Watched”, όπως αποκαλύπτει το 9to5Google.

Εάν πρόκειται για κάτι που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο YouTube, η κάρτα θα περιλαμβάνει ένα κουμπί “Watch now”, καθώς και ένα link που οδηγεί κατευθείαν στην σχετική σελίδα στην πλατφόρμα. Εάν όμως πρόκειται για κάτι που μπορείτε να παρακολουθήσετε στα θέατρα, αυτή η επιλογή αντικαθίσταται απ’ το κουμπί “Get tickets” που σας μεταφέρει στην καρτέλα Showtimes.

Google Search

Το 9to5Google αναφέρει ότι η λειτουργία αυτή στο Google Search ήρθε τις τελευταίες ημέρες. Αναρτήσεις απ’ τα social media δείχνουν ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν ήδη πρόσβαση στη δυνατότητα αυτή. Φαίνεται όμως ότι είναι διαθέσιμη μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου και στην εφαρμογή Google για Android και iOS.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights