Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Oppo F15: Θα είναι ένα rebranded Oppo A91;
Oppo F15

Oppo F15: Θα είναι ένα rebranded Oppo A91;

απο John Leondaris

Το Oppo F15 αναμένεται να είναι η επόμενη προσθήκη στη σειρά F της εταιρίας. Ταυτόχρονα, θα είναι και ο διάδοχος του Oppo F11. Το Ινδικό τμήμα της εταιρείας μόλις κυκλοφόρησε ένα επίσημο teaser στο YouTube. Σε αυτό, φαίνεται η συσκευή και το σλόγκαν “Flaunt it Your Way”.

Στο βίντεο αυτό των 30 δευτερολέπτων, το κινητό μοιάζει αρκετά με το Oppo A91, που ξεκίνησε στην Κίνα πριν από αρκετές ημέρες.

Εάν το Oppo F15 είναι πράγματι το Oppo A91, τότε μιλάμε για ένα τηλέφωνο με Helio P70, 6.4″ AMOLED οθόνη με ανάλυση Full HD+ και μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Η τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος αποτελείται από 48 MP κύριο αισθητήρα, ultra-wide-angle shooter, macro και αισθητήρα βάθους. Η μπαταρία των 4.000 mAh θα υποστηρίζει 30W VOOC 3.0 γρήγορη φόρτιση.

Εάν το Oppo F15 θα η ίδια συσκευή με το A91 ή εάν η εταιρεία έχει κάποιον άσσο στο μανίκι της, είναι κάτι που θα μάθουμε “σύντομα”. Αυτό άλλωστε αναφέρει και το προαναφερθέν βίντεο στο YouTube.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights