Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Redmi K30 5G: Ξεκινούν οι πωλήσεις στις 7 Ιανουαρίου

Redmi K30 5G: Ξεκινούν οι πωλήσεις στις 7 Ιανουαρίου

απο John Leondaris

Τα Redmi K30 και Redmi K30 5G παρουσιάστηκαν νωρίτερα μέσα στον μήνα, και ενώ το απλό K30 πωλείται ήδη, δεν είχε γίνει μέχρι τώρα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της 5G έκδοσης. Σήμερα, λοιπόν, η θυγατρική της Xiaomi, Redmi ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του κινητού. Αυτή δεν είναι άλλη από τις 7 Ιανουαρίου.

Το Redmi K30 5G είναι εφοδιασμένο στο εσωτερικό του με τον Snapdragon 765G με ενσωματωμένο μόντεμ για 5G υποστήριξη. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρώτο 5G κινητό της Redmi, γεγονός που επιτείνει την αγωνία για την κυκλοφορία του.

Redmi K30 5G

Έρχεται με τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Ειδικότερα, έχουμε τον IMX686 αισθητήρα από τη Sony στα 64MP. Στο μπροστινό μέρος, έχουμε μια LCD 6.67″ οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η οθόνη διακόπτεται από δύο οπές για τη φιλοξενία των δύο selfie καμερών.

Και οι τέσσερις παραλλαγές μνήμης βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Xiaomi και στο JD.com. Η φθηνότερη έκδοση με 6 GB μνήμη RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο κοστίζει 1.990 CNY (255 ευρώ). Από την άλλη, η 8/256 GB έκδοση κοστίζει 2.899 CNY ή περίπου 370 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights