Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S10 Lite: Διαρροή επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό του

Samsung Galaxy S10 Lite: Διαρροή επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό του

απο John Leondaris

Ένα εγχειρίδιο χρήσης που διέρρευσε, περιλαμβάνει ορισμένα σκίτσα του Samsung Galaxy S10 Lite. Έτσι, επιβεβαιώνεται ότι το smartphone θα φέρει μια οθόνη με μια οπή στο κέντρο και τον σαρωτή δακτυλικών τοποθετημένο κάτω απ’ το γυαλί της οθόνης.

Στο πίσω μέρος, φαίνονται  οι κάμερες τοποθετημένες στην αριστερή πλευρά σε ορθογώνιο σχήμα, με το φλας να βρίσκεται στα δεξιά. Όπως όλα δείχνουν, ο 48MP κύριος αισθητήρας θα συνοδεύεται από 12MP ultrawide και 5MP macro. Απ’ την άλλη, η selfie κάμερα θα είναι στα 32MP.

Samsung Galaxy S10 Lite

Στο Samsung Galaxy S10 Lite συναντάμε το power button και το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης στη δεξιά πλευρά. Η υποδοχή κάρτας SIM και microSD είναι στα αριστερά, ενώ η θύρα USB-C βρίσκεται στο κάτω μέρος. Το S10 Lite θα έρθει επίσης με MST και NFC για το Samsung Pay.

Samsung Galaxy S10 Lite

Μια επίσης πρόσφατη διαρροή, θέλει το κινητό να έρχεται με τον Snapdragon 855 SoC με 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, και Android 10. Το smartphone θα διαθέτει μια FHD+ 20:9 Super AMOLED οθόνη και μια 4.500 mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 45W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights