Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Smartphones: 5 πράγματα που ελπίζουμε να δούμε απ’ εταιρίες το 2020

Smartphones: 5 πράγματα που ελπίζουμε να δούμε απ’ εταιρίες το 2020

απο John Leondaris

Με την νέα χρονιά να είναι καθ’ οδόν, μια ευκαιρία για νέα αρχή γεννιέται σε κάθε τομέα. Έτσι, λοιπόν, και σε ό,τι αφορά τα smartphones ελπίζουμε ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες είναι έτοιμες να αφήσουν πίσω τους λάθη του παρελθόντος. Ήρθε ο καιρός να προσφέρουν λύσεις που θα κάνουν τη ζωή των χρηστών ευκολότερη.

Με άλλα λόγια, αυτή είναι… μια πολύ μικρή λίστα επιθυμιών μας για τα smartphones το 2020.

1. Καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Smartphones

Αυτό αποτελεί ένα διαρκές αίτημα. Σίγουρα, αρκετές ναυαρχίδες με μπαταρίες 4.000mAh μπορούν να προσφέρουν αυτονομία για περισσότερες από μία μέρες. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πάρα πολλά τηλέφωνα που μετά βίας βγάζουν μια ολόκληρη μέρα δίχως να είναι… ένα με τον φορτιστή τους. Χωρίς αμφιβολία, τα κινητά τηλέφωνα αποτελούν έναν συνεργάτη στην καθημερινότητά μας. Εάν, λοιπόν, αυτός ο συνεργάτης διαρκώς… “χάνει τις αισθήσεις του”, σίγουρα η ζωή μας δε γίνεται καλύτερη. Ίσως το 2020 να μας απαλλάξει μια και καλή από τέτοια φαινόμενα.

2. Μεγαλύτεροι αισθητήρες κάμερας

Όχι περισσότερα megapixel, μεγαλύτεροι αισθητήρες. Σίγουρα, μερικοί θα ήθελαν να καυχηθούν εάν το smartphone τους έχει κάμερα 108MP, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι το μέγεθος του αισθητήρα είναι αυτό που μετράει.

3. Τέλος στα notches!

Smartphones

Αρκετά πια! Κανείς δεν τα συμπαθεί. Είναι καιρός επιτέλους να απαλλαχτούμε μια για πάντα απ’ τις ενοχλητικές εγκοπές στις οθόνες των κινητών μας, που… τρελαίνουν όλους τους ψυχαναγκαστικούς βλέποντας μια μαύρη τρύπα (ή εγκοπή) στην οθόνη. Μια εμπειρία πλήρους οθόνης είναι αυτή που θέλουμε. Η μπροστινή κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε pop-up μηχανισμό, είτε κάτω απ’ την οθόνη. Είτε μικρότερα, είτε μεγαλύτερα, είτε είναι σε σχήμα σταγόνας είτε πρόκειται για οπές, είναι άσχημα, ας το παραδεχτούμε.

Smartphonesαπό διαφήμιση της Samsung

4. Φέρτε πίσω την υποδοχή ακουστικών!

Σίγουρα, ένα 3,5mm jack μπορεί να είναι ένα κατάλοιπο του 20ού αιώνα, αλλά επιβίωσε για κάποιο λόγο: είναι καθολικό και λειτουργεί. Ταυτόχρονα, παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου απ’ το Bluetooth. Η υποδοχή ακουστικών, όπως και να το κάνουμε, λείπει!

5. Προσιτά foldable κινητά

Smartphones

Το Huawei Mate X και το Samsung Galaxy Fold είναι οπωσδήποτε εκπληκτικά και πανέμορφα. Είναι όμως και πανάκριβα. Ούτε το Motorola Razr θα είναι προσιτό. Η folding screen τεχνολογία είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα, αλλά και εξαιρετικά ακριβό. Ας ελπίσουμε μέσα στο νέο έτος να υπάρξουν πιο προσιτές… foldable επιλογές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights