Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung ενημερώνει το Note 10 πιο γρήγορα από τα Pixels

Η Samsung ενημερώνει το Note 10 πιο γρήγορα από τα Pixels

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung φαίνεται ότι έχει καταφέρει κάτι ασυνήθιστο, αφού τον τελευταίο καιρό, κάνει διαθέσιμες ενημερώσεις ασφαλείας για τα Note 10 συγκεκριμένα, πιο γρήγορα από ότι κάνει η Google διαθέσιμες τις ίδιες αναβαθμίσεις για τις συσκευές της σειράς Pixel.

Πιο συγκεκριμένα, το Security update του Δεκεμβρίου έγινε διαθέσιμο τις τελευταίες ημέρες του αμέσως προηγούμενου μήνα, δηλαδή του Νοεμβρίου. Τώρα η Samsung ξεκίνησε την διάθεση της νεότερης αναβάθμισης για το Note 10, που περιλαμβάνει τις ενημερώσεις ασφαλείας για τον Ιανουάριο του 2020, πριν η Google κάνει το ίδιο.

Η Αμερικάνικη εταιρεία κάνει διαθέσιμες τις αναβαθμίσεις την πρώτη Δευτέρα του κάθε μήνα, και φαίνεται ότι η Samsung την… πρόλαβε για μια ακόμα φορά. Φυσικά πρόκειται απλά για ενημερώσεις ασφαλείας, και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν περιλαμβάνει κάποια άλλη διόρθωση. Η αναβάθμιση για το Note 10 και το Note 10+ έχει ξεκινήσει από την Γερμανία, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει διαθέσιμη και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights