Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo S1 Pro: Έφτασε στην Ινδία

Vivo S1 Pro: Έφτασε στην Ινδία

απο John Leondaris

Το vivo S1 Pro που παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο προσγειώνεται τώρα στην Ινδία. Έρχεται σε μία έκδοση μνήμης 8GB/128GB και διατίθεται στην τιμή των 19.990 INR (250 ευρώ).

Το S1 Pro έρχεται στα χρώματα: Mystic Black, Dreamy White και Jazzy Blue. Το κινητό, είναι διαθέσιμο για αγορά στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, σε Flipkart, Amazon.in, καθώς και στα offline καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Vivo S1 Pro

Το smartphone είναι εφοδιασμένο στο εσωτερικό του με τον Snapdragon 665 SoC και τρέχει το βασισμένο στο Android Pie, Funtouch OS 9.2. Φέρει μια 6,38″ FHD+ Super AMOLED οθόνη. Κάτω από το γυαλί της εν λόγω οθόνης, συναντάμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ μια εγκοπή στο επάνω μέρος φιλοξενεί την 32MP selfie κάμερα.

Στο πίσω μέρος, το vivo S1 Pro διαθέτει μια τετραπλή κάμερα με διάταξη σε σχήμα διαμαντιού. Πρόκειται για 48MP κύριο αισθητήρα, 8MP ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Το S1 Pro φέρει μια μπαταρία 4.500 mAh που αντλεί ενέργεια μέσω θύρας USB-C και υποστηρίζει 18W Dual-Engine Fast Charging.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights