Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S9 και S9+: Έφτασε νέο Android 10 beta update

Galaxy S9 και S9+: Έφτασε νέο Android 10 beta update

απο John Leondaris

Η Samsung ξεκίνησε το Android 10 beta program για τη σειρά Galaxy S9 και το Note9 στα τέλη Νοεμβρίου. Από τότε, η εταιρία έχει φέρει αρκετά updates. Σήμερα, λοιπόν, διέθεσε ένα ακόμη, το οποίο φέρνει μαζί του το security patch του Ιανουαρίου του 2020.

Galaxy S9 και S9+

Το εν λόγω update διορθώνει αρκετά σφάλματα, όπως ένα ζήτημα σχετικά με τον Secure Folder. Ταυτόχρονα, η ενημέρωση φέρνει και ορισμένες βελτιώσεις στην κάμερα.

Όσοι συμμετέχουν στο beta πρόγραμμα, μπορούν να αναζητήσουν την ενημέρωση χειροκίνητα απ’ τις Ρυθμίσεις. To update θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμο. Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί λόγος χρόνος μέχρι να διατεθεί σε όλες τις περιοχές. Πρόκειται για ένα μικρό update μεγέθους μόλις 112MB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights