Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Band 4 Hands-on VIdeo

Huawei Band 4 Hands-on VIdeo

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει μια μεγάλη γκάμα από έξυπνες συσκευές, και φυσικά αυτές περιλαμβάνουν μια αντίστοιχα μεγάλη ποικιλία από Smartwatches αλλά και Smartbands. Το Band 4 αποτελεί την νεότερη πρόταση της Huawei στη συγκεκριμένη κατηγορία, και η εταιρεία μας το παραχώρησε για τη δοκιμή του, ξεκινώντας φυσικά με το … unboxing video.

Το Band 4 διαθέτει αρκετές χρήσιμες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα συνεχόμενης καταγραφής των καρδιακών παλμών, αλλά και της ποιότητας του ύπνου. Σε αυτό προφανώς συμβάλει και η εντυπωσιακή αυτονομία του, ειδικά σε σύγκριση με Smartwatches άλλων εταιρειών, που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να το έχει μονίμως στο χέρι του, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όμως το Smartband είναι σχεδιασμένο και για τους … αθλητικούς τύπους, έχοντας τη δυνατότητα να καταγράψει 9 διαφορετικά είδη άθλησης. Σε αυτά περιλαμβάνεται φυσικά και το κολύμπι, με το Band 4 να είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρων. Η λειτουργία του βασίζεται στην εφαρμογή Huawei Health, που φυσικά είναι διαθέσιμο στο Play Store της Google, και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε Android Smartphone εκτός από αυτά της ίδιας της εταιρείας.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και το αναλυτικό Review του Band 4, αφού το χρησιμοποιήσουμε για μερικές ημέρες προκειμένου να δούμε και στην πράξη την καταγραφή όλων των ειδών άσκησης αλλά φυσικά και της ποιότητας του… ύπνου μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights