Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Super X-Fi® Gen2 H Ολογραφία Aκουστικών περνά στο επόμενο επίπεδο

Super X-Fi® Gen2 H Ολογραφία Aκουστικών περνά στο επόμενο επίπεδο

απο Kostas Gliatiotis

Ένα χρόνο μετά την ολοκληρωτική επικράτησή της με την κατάκτηση 15 best-of βραβείων της CES με την πρωτοποριακή τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, η Creative Technology παρουσίασε το ολοκαίνουργιο audio profile Super XFi Gen2, το οποίο διαθέτει καίριες  βελτιώσεις για να προσφέρει στους χρήστες μια πιο φυσική ακουστική εμπειρία μέσω ακουστικών από ποτέ.

Ασύγκριτα ρεαλιστικός ήχος σε ακουστικά

Η τεχνολογία Super X-Fi αναπαράγει την ηχητική σκηνή ενός συστήματος ηχείων surround, κορυφαίας ποιότητας, στα ακουστικά και το προσωποποιεί με Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για μια φυσική εμπειρία ακρόασης. Από την αρχική παρουσίασή της στη CES 2019, οι χρήστες και οι κριτικοί έχουν εντυπωσιασθεί από τον ρεαλισμό του εξατομικευμένου ήχου, ο οποίος προσαρμόζεται ανάλογα με τα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά τους.

“Στην αρχή, η βάση δεδομένων των χρηστών μας δεν ξεπερνούσε τις εκατό χιλιάδες. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, με το επιτυχημένη λανσάρισμα της Super X-Fi στην αγορά, έχουμε συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προφίλ χρηστών. Αυτό το σημαντικό άλμα στα δεδομένα του πραγματικού κοινού μας έδωσε την ικανότητα για περισσότερη έρευνα και, κυρίως, μας έδωσε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσουμε τη μηχανή Super X-Fi AI να είναι ακόμα πιο ακριβής στην εξατομίκευση της ηχητικής εμπειρίας των χρηστών μας. Αυτό ήταν καθοριστικό για την ανάπτυξη του προφίλ Super X-Fi Gen2”, δήλωσε ο Lee Teck Chee, Αντιπρόεδρος της Τεχνολογίας στο Creative και εφευρέτης της Super X-Fi τεχνολογίας.

Η Super X-Fi Gen2 ενσωματώνει και άλλες σημαντικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης περισσότερων λεπτομερειών στη διαμόρφωση του ήχου surround, καθώς και μεγαλύτερη ακρίβεια τοποθέτησης. Η πιστότητα του ήχου βελτιώνεται, με αποτέλεσμα ακόμα πιο καθαρό ήχο, άρα πολύ υψηλότερο επίπεδο απόλαυσης για τους χρήστες συνολικά. Στις ταινίες, οι διάλογοι γίνονται σαφέστεροι και η τοποθέτηση είναι πιο ακριβής, με βελτιωμένη απόδοση μπάσων. Αυτό λειτουργεί επίσης θετικά σε διάφορα είδη μουσικής, καθώς η βελτιωμένη αποκατάσταση των λεπτομερειών μεταφέρει τους χρήστες πιο κοντά σε περιβάλλον στούντιο.

Στο gaming, η εμπειρία Super X-Fi βελτιώνεται για ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών, με καλύτερη αντίληψη της απόστασης και της θέσης. Επιπλέον, η Creative παρουσίασε στη CES 2020 ένα ειδικό gaming sound profile σχεδιασμένο για first-person-shooter games σε μια προεπισκόπηση του ακουστικού SXFI GAMER.

Τα πλεονεκτήματα του νέου προφίλ Super X-Fi Gen2 δεν τελειώνουν εκεί. Με τη νέα προσέγγισή της στη μεθοδολογία σχεδιασμού, η κατανάλωση ενέργειας γίνεται πιο αποτελεσματική. Για παράδειγμα, τα ακουστικά SXFI AIR θα κερδίσουν περισσότερο από 10% στη διάρκειας ζωής της μπαταρίας τους.

Το προφίλ Super X-Fi Gen2 έχει εφαρμοστεί σε όλα τα υπάρχοντα προφίλ χρηστών παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της CES 2020 και οι χρήστες θα πρέπει απλώς να πραγματοποιήσουν απλές ενημερώσεις στα προϊόντα τους και να κατεβάσουν τα νέα προφίλ τους μέσω της SXFI εφαρμογής για να βιώσουν τον ολοκαίνουργιο ολογραφικό ήχο.

Ο Lee πρόσθεσε: “Η Super X-Fi Gen2 είναι ο νέος καρπός της αδιάκοπης έρευνας μας για  ηχητική αριστεία. Επίσης, ενώ το Gen2 είναι το καλύτερο προφίλ ήχου που έχουμε, δεν σταματάμε να αναζητούμε πως θα αναπτύξουμε το επόμενο επίπεδο. Το Gen3 διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα.”

Περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία Super X-Fi και τα προϊόντα στο sxfi.com.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights