Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Creative: Πολλαπλές βραβεύσεις για την Super X-Fi Gen2

Creative: Πολλαπλές βραβεύσεις για την Super X-Fi Gen2

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative Technology αναδείχθηκε ως πολλαπλός νικητής στη CES, κερδίζοντας μέχρι στιγμής επτά βραβεία για τη νέα τεχνολογία Super X-Fi Gen2 και όλα τα συναφή προϊόντα.

Οι βραβεύσεις από τα κορυφαία Μέσα τεχνολογίας στον κόσμο:

  1. Tom’s Guide ‘Best Audio of CES 2020’ για την Super X-Fi Gen2
  2. AVS Forum ‘Best of CES 2020’ για το SXFI CARRIER με Super X-Fi Gen2
  3. NewGizmoBlog ‘Best of CES 2020’ για το SXFI CARRIER με Super X-Fi Gen2
  4. Gamespot ‘Best of CES 2020’ για το SXFI GAMER με Super X-Fi Gen2
  5. Overclock ‘Best of CES 2020’ για το SXFI GAMER με Super X-Fi Gen2
  6. Pocket-lint ‘Best of CES 2020’ για το SXFI GAMER με Super X-Fi Gen2
  7. eTeknix ‘Best of CES 2020’ για το SXFI GAMER και την SXFI TV με Super X-Fi Gen2

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Creative Sim Wong Hoo (δεξιά) με το SXFI GAMER που κέρδισε τρία Best of CES βραβεία και τον Ryan Gendreau aka “BlueDevil” του Overclock.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την περσινή διοργάνωση, όπου η Creative κέρδισε 15 best-of-show βραβεία κατά την παγκόσμια κυκλοφορία του Super X-Fi, τεχνολογία επιδέχθηκε σημαντικές βελτιώσεις που παρουσιάστηκαν στην CES 2020. Η Super X-Fi Gen2 έλαβε βασικές βελτιώσεις στην ακρίβεια της προσαρμογής των προφίλ ήχου των χρηστών και την υψηλότερη ακρίβεια στην τοποθέτηση, την κατεύθυνση και την ανίχνευση απόστασης των σημάτων ήχου σε ένα ευρύτερο εύρος περιεχομένου. Αυτό εντυπωσίασε σημαντικά όλους τους επισκέπτες της Creative, που σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών και διπλασίασε την επισκεψιμότητά της σε σχέση με πέρσι.

Η SXFI CARRIER “κέρδισε”  την δυσθεώρητη επιτροπή του AVS Forum και το βραβείο ‘Best of CES 2020′.

Η προεπισκόπηση των διαφόρων επερχόμενων προϊόντων επίσης ενθουσίασε πολλούς. Η SXFI CARRIER, η πρώτη στο είδος της home theater ηχομπάρα που δημιουργήθηκε από κοινού με την Dolby Laboratories που συνδυάζει τις πρωτοποριακές δυνατότητες και των δύο εταιρειών στην τεχνολογία ήχου, στο design και στην τεχνολογία surround και επαναπροσδιορίζει τα όρια απόδοσης που μπορεί να επιτύχει μια συμπαγής ηχομπάρα, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα, εφόσον είναι επίσης η πρώτη στον κόσμο με τεχνολογία Super X-Fi Gen2,. Ο Gordon Mah Ung του PC World είπε χαρακτηριστικά πως “αυτό το soundbar με έστειλε“.

Επίσης μεγάλη προσοχή από ορκισμένους gamers συγκέντρωσε το SXFI GAMER με την παρουσίαση της ενσωμάτωσης της Super X-Fi Gen2 τεχνολογίας σε gaming mode, μια μοναδική τεχνολογία ήχου ειδικά σχεδιασμένη για first-person-shooter (FPS) gaming. Αυτή η λειτουργία παρέχει την ακριβή τοποθέτηση του ήχου που απαιτείται από τους σοβαρούς παίκτες FPS, ενώ παράλληλα διατηρεί την ολογραφική εμπειρία του Super X-Fi όπως αυτή περιγράφεται από πολλούς κριτικούς ήχου.

Ένα ακόμα, ο επεξεργαστής ήχου SXFI TV που μαζί  με τα – έως τέσσερα – ακουστικά SXFI THEATER παρουσιάζουν μια νέα καινοτομία στον ήχο οικιακού κινηματογράφου. Εκτός από το ότι διαθέτει την τεχνολογία Super X-Fi Gen2, η τηλεόραση SXFI παρουσίασε επίσης μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει κοινές παρακολουθήσεις ταινιών,  όπου οι χρήστες μπορούν να μιλούν μεταξύ τους χωρίς να αφαιρούν τα ακουστικά τους ενώ παρακολουθούν ταινίες ή παίζουν παιχνίδια μαζί.

Τα παγκόσμια Μέσα ενημέρωσης αποχώρησαν από την σουίτα της Creative με έντονη προσδοκία για το ταχέως αναπτυσσόμενο οικοσύστημα προϊόντων Super X-Fi.

“Είμαστε ευτυχείς που η Super X-Fi κέρδισε για άλλη μια φορά την αναγνώριση των πρωτοπόρων στοιχείων που διαθέτει από τα Μέσα της αγοράς μας, ειδικά επειδή είναι πολύ σπάνιο για μια τεχνολογία να συγκεντρώνει πολλαπλά βραβεία, διαδοχικά, σε μια κορυφαία έκθεση στον κόσμο όπως η CES. Αυτό μοιάζει με τη νίκη 21 βραβείων για μία και μόνο τεχνολογία – και είναι ακόμα νωρίς για καταμέτρηση. Αυτό είναι που μας δίνει και την πεποίθηση ότι προχωρούμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Η επανάσταση της Super X-Fi συνεχίζεται “, δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative Technology.

Περισσότερες πληροφορίες στο sxfi.com.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights