Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S20: Όλα τα μοντέλα θα έχουν 12GB μνήμη RAM

Samsung Galaxy S20: Όλα τα μοντέλα θα έχουν 12GB μνήμη RAM

απο John Leondaris

Πρόσφατες εικόνες που διέρρευσαν, αποκάλυψαν την εξωτερική εμφάνιση του επερχόμενου Samsung Galaxy S20. Η τελευταίες όμως πληροφορίες, αφορούν το εσωτερικό του κινητού. Πιο συγκεκριμένα, όπως τουλάχιστον όλα δείχνουν, οι τρεις ναυαρχίδες θα έρθουν με 12GB μνήμη RAM.

Η προηγούμενη γενιά ήρθε κατά βάση με 8GB μνήμη RAM, εκτός από το κορυφαίο Galaxy S10+ που ήρθε με 12GB. Το Galaxy S10e ξεκίνησε στα 6GB. Ωστόσο, φέτος δεν θα υπάρχει “e” μοντέλο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για κινητό με 16GB μνήμη RAM, οπότε μάλλον όλες οι εκδόσεις του S20 θα περιοριστούν στα 12GB.

Samsung Galaxy S20

Τα S20 θα είναι εφοδιασμένα είτε με Snapdragon 865, είτε με Exynos 9830, ανάλογα με την αγορά. Φέτος, η Samsung σκοπεύει να να χρησιμοποιήσει τα τσιπ της Qualcomm σε περισσότερα μέρη, αν και η εταιρία συνηθίζει να διαθέτει στην Ευρώπη κινητά με Exynos στο εσωτερικό τους.

Τα τρία Samsung Galaxy S20 θα παρουσιαστούν στο Unpacked event στις 11 Φεβρουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights