Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 5 Unboxing video

Realme 5 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η μεσαία κατηγορία τιμής αποτελεί με διαφορά την πιο δημοφιλή στη χώρα μας, και είναι αναμενόμενο να έχει και το περισσότερο ενδιαφέρον για κάθε εταιρεία. Η Realme από την πλευρά της, είναι γνωστή εδώ και χρόνια πλέον για τις ενδιαφέρουσες και κατά κανόνα ιδιαίτερα οικονομικές συσκευές της, και πλέον η εταιρεία πρόκειται συντομα να αρχίσει να διαθέτει τα προϊόντα της επίσημα και στη χώρα μας.

Η Realme λοιπόν, μας παραχώρησε το Realme 5, για τις ανάγκες της δοκιμής του, που αποτελεί και μια από τα Smartphones της που θα εισαχθούν και επίσημα στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση με κόστος λίγο πάνω από 200 ευρώ, που διαθέτει όλα όσα θεωρούνται δεδομένα πλέον ακόμα και στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Το Realme 5 έχει οθόνη 6.5 ιντσών, με χαμηλότερη ανάλυση 1600×720 pixels, που παρόλα αυτά δικαιολογείται εν μέρη έστω από την τιμή πώλησης του. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 665 της Qualcomm σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου στην έκδοση που θα έρθει επίσημα στη Ελλάδα. Ενδιαφέρον όμως έχουν και οι 4 κάμερες στο πίσω μέρος του, τρεις από τις οποίες μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες.

Η βασική από αυτές είναι στα 12ΜΡ, με ένα αρκετά αποδοτικό διάφραγμα με f/1.8 ενώ η δεύτερη έχει υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 8ΜΡ. Μαζί τους υπάρχουν δύο ακόμα κάμερες με ανάλυση 2ΜΡ, εκ των οποίων η μια έχει Macro φακό για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση, και η δεύτερη χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη βασική για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Το Realme 5 πρόκειται να ξεκινήσει να πωλείται επίσημα στην Ελληνική αγορά τις επόμενες εβδομάδες, μαζί με τουλάχιστον δύο ακόμα μοντέλα της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights