Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Ρετρό : Από το Galaxy S στο Galaxy S10

Ρετρό : Από το Galaxy S στο Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Η τεχνολογία είναι γνωστό ότι προχωρά με εντυπωσιακά γρήγορους ρυθμούς, και η αγορά των Smartphones είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα. Όσο και αν είναι εύκολο να συγκρίνει κανείς συσκευές των 1.000 ευρώ που σχεδιάστηκαν τον τελευταίο χρόνο, είναι το ίδιο εύκολο να “ξεχάσει” πόσο διαφορετικές ήταν οι κορυφαίες συσκευές αυτού του είδους πριν από μια… δεκαετία.

Έχοντας την τύχη να βρίσκεται ακόμα στα χέρια μας έναι λειτουργικό Galaxy S της Samsung, δημιουργήσαμε ένα βίντεο όπου θυμόμαστε τι ακριβώς προσέφερε σαν η τότε κορυφαία συσκευή της εταιρείας. Η σύγκριση με το Galaxy S10, που για λίγο καιρό ακόμα θα αποτελεί την καλύτεργη πρόταση της σειράς, είναι για … ιστορικούς λόγους, και για να δούμε πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία την τελευταία δεκαετία.

Μέσα σε δέκα χρόνια λοιπόν, οι κάμερες των Smartphones είναι ικανές να βγάλουν εντυπωσιακές φωτογραφίες, μια οθόνη μεσαίου μεγέθους για τα δεδομένα του 2020 πλέον, είναι τεράστια σε σύγκριση με αυτές του 2008, και φυσικά υπάρχει εντυπωσιακή διαφορά στις συνολικές δυνατότητες κάθε συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights