Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ POCO: Είναι πλέον ένα ανεξάρτητο brand!

POCO: Είναι πλέον ένα ανεξάρτητο brand!

απο John Leondaris

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια, κυκλοφόρησε το Pocophone F1 από τη Xiaomi. Το κινητό αυτό, αποτέλεσε μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή για όσους αναζητούσαν μια συσκευή με προδιαγραφές ναυαρχίδας και μεσαίο κόστος. Με το καταναλωτικό κοινό να έχει λατρέψει το πρώτο Pocophone, προκάλεσε έκπληξη η στάση της Xiaomi, η οποία καθυστέρησε αρκετά και έδειχνε να διστάζει μέχρι να φέρει τον διάδοχο του επιτυχημένου F1.

Τώρα, ο CEO της Xiaomi India, Manu Kumar Jain, επιβεβαίωσε ότι το POCO brand είναι πλέον ανεξάρτητο από τη Xiaomi. Δηλαδή, το POCO θα αποτελεί ένα ανεξάρτητο εμπορικό σήμερα και θα υφίσταται από μόνο του από τώρα και στο εξής.

POCO

Προηγουμένως, ο Pocophone global head, Alvin Tse, μας προϊδέασε για τον ερχομό πολλών εκπλήξεων από το brand, μεταξύ των οποίων και ο διάδοχος του F1. Με τις νέες εξελίξεις, το πολυαναμενόμενο POCO F2 αναμένεται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights