Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Dell: Ο Adrian McDonald νέος πρόεδρος στην περιοχή ΕΜΕΑ

Dell: Ο Adrian McDonald νέος πρόεδρος στην περιοχή ΕΜΕΑ

απο John Leondaris

Νέος πρόεδρος της Dell Technologies στην περιοχή ΕΜΕΑ αναλαμβάνει ο Adrian McDonald, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Adrian McDonald, θα είναι υπεύθυνος για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των PCs, των servers, των συστημάτων αποθήκευσης, και των υπηρεσιών, στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Ο νέος πρόεδρος της Dell για την περιοχή ΕΜΕΑ διαθέτει προϋπηρεσία 30 ετών στον κλάδο της Πληροφορικής και έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε πολλά από τα νευραλγικά κέντρα, όπως το Μιλάνο, τη Ζυρίχη, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη, τη Βιέννη, τη Φρανκφούρτη και το Λονδίνο,

Ως πρόεδρος της Dell Technologies για την περιοχή ΕΜΕΑ, ο Adrian McDonald θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως επικεφαλής σε παγκόσμιο επίπεδο του τμήματος Mosaic Employee Resource Group στην Dell Technologies, ο οποίος αντιπροσωπεύει και προάγει την πολιτισμική ένταξη και τα οφέλη της πολιτισμικής ευφυίας.

Ο νέος ρόλος του Adrian McDonald αποτελεί συνέχεια των ανακοινώσεων που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο, με τις οποίες η εταιρεία πραγματοποίησε οργανωτικές αλλαγές με στόχο την απλοποίηση και ενοποίηση των δομών της στις πωλήσεις, υπό ένα ενιαίο σχήμα ηγεσίας, δημιουργώντας έναν οργανισμό πωλήσεων αξίας 91 δισ. δολαρίων, με επικεφαλής τον Bill Scannell, και με τον Aongus Hegarty να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου του τμήματος διεθνών πωλήσεων, για όλες τις αγορές εκτός της βόρειας Αμερικής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights