Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A71 Hands-on Video

Samsung Galaxy A71 Hands-on Video

απο Kostas Gliatiotis

Πριν περίπου ένα χρόνο, η σειρά Galaxy A για το 2019, ανανέωσε σημαντικά την παρουσία της Samsung στη μεσαία κατηγορία τιμής. με προτάσεις όπως το οικονομικό Galaxy A40 αλλά και τα ισχυρότερα Galaxy A50 και Α70, η εταιρεία μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική στην πλέον δύσκολη, μεσαία κατηγορία τιμής. Η Samsung αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να ανανεώσει τις προτάσεις της στην συγκεκριμένη κατηγορία, ανακοινώνοντας πριν λίγο καιρό τα νεότερα Galaxy A51 και Galaxy A71.

Με το Galaxy A51 να κυκλοφορεί ήδη επίσημα στην Ελληνική αγορά, ήρθε η ώρα του “καλύτερου” Galaxy A71 να ξεκινήσει να πωλείται επίσημα από την εταιρεία και στη χώρα μας. Το … πρόβλημα όμως με το Galaxy A71 είναι ότι φτάνει στην Ελληνική αγορά στην υψηλή τιμή πώλησης των 499 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι κατά 70 ευρώ μεγαλύτερη από την αρχική τιμή πώλησης του προκατόχου του, με το Galaxy A71 να προσφέρει περιορισμένες αλλαγές που δύσκολα δικαολογούν την τιμή αυτή.

Η Samsung χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την κάμερα των 64ΜΡ που κατασκευάζει η ίδια, και έχει ήδη δώσει σε εταιρείες του ανταγωνισμού της, όπως στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό Note 8 Pro της Xiaomi. Το Galaxy A71 έρχεται φυσικά και με μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη 6.7 ιντσών με ανάλυση 2.400 x 1080 pixels, όπως ακριβώς και αυτή του προκατόχου του. Η μοναδική διαφορά εδώ, είναι ότι η μπροστινή κάμερα βρίσκεται πλέον μέσα σε μια τρύπα στο εσωτερικό της οθόνης, αντί για μια μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος αυτής.

Τέλος, το Galaxy A71 είναι ισχυρότερο από τον προκάτοχο του, με τον Snapdragon 730 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, σε συνδυασμό με 6GΒ μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Το πρόβλημα όμως είναι, ότι στα 500 ευρώ, μπορεί πλέον να βρει κανείς Smartphones με εντυπωσιακά καλύτερες επιδόσεις από τη νέα πρόταση της Samsung, που συνήθως έχουν και σημαντικά καλύτερη κατασκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights