Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy A71 vs Redmi Note 8 Pro (video)

Galaxy A71 vs Redmi Note 8 Pro (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Galaxy A71 αποτελεί την πρόταση της Samsung στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής, αντικαθιστόντας το σχετικά επιτυχημένο εμπορικά, A70 που η εταιρεία είχε παρουσίασε πριν περίπου 1 χρόνο. Όμως στην τιμή των 500 ευρώ, το Smartphone έρχεται σε “σύγκρουση” με προτάσεις του ανταγωνισμού του που είναι σημαντικά καλύτερες σε όλους τους τομείς. Η Xiaomi από την πλευρά της, έχει διαθέσιμο επίσημα στη χώρα μας μέσω της Info-Quest, το Redmi note 8 pro, ένα Smartphone που προσφέρει παρόμοιες επιδόσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς, και κοστίζει 200 ευρώ λιγότερο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο συγκρίνουμε τις δύο συσκευές, ώστε να “ανακαλύψουμε” τι είναι αυτό που κάνει το Galaxy A71 να κοστίζει τόσα επιπλέον χρήματα, ειδικά από την στιγμή που ο ανταγωνισμός προσφέρει σημαντικά οικονομικότερες προτάσεις. Το νέο Smartphone της Samsung έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό του την μεγάλη και εντυπωσιακή AMOLED οθόνη των 6.7 ιντσών, με το Note 8 Pro να προσφέρει από την πλευρά του μια ιδιαίτερα ικανοποιητική οθόνη 6.5 ιντσών που προφανώς είναι ένα έστω και ποιοτικό, LCD Panel.

Η Samsung αναβάθμισε σημαντικά και την βασική κάμερα του Galaxy A71 που πλέον προσφέρει εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση στα 64Mp, με μια κάμερα που κατασκευάζει η ίδια. Η “ειρωνεία” εδώ είναι ότι ακριβώς την ίδια κάμερα, την έχει ήδη δώσει και στην Xiaomi η οποία μεταξύ άλλων τη χρησιμοποιεί και στο Note 8 Pro. Στο πίσω μέρος η κάθε συσκευη έχει … πολλές ακόμα κάμερες, και αναλύουμε τις διαφορές μεταξύ τους.

Τέλος, στον τομέα των επιδόσεων, είναι δεδομένο ότι στα 500 ευρώ μπορεί να αγοράσει κανείς πλέον συσκευές με σημαντικά ισχυρότερο Hardware στο εσωτερικο τους, από το Galaxy A71 που χρησιμοποιεί τον Snapdragon 730 της Qualcomm. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ελάχιστα ισχυρότερος σε συγκεκριμένες περιπτώσεις από τον Helio G90T που χρησιμοποιεί το Note 8 Pro της Xiaomi.

Εκτός από την όντως εντυπωσιακή οθόνη των 6.7 ιντσών, το Galaxy A71 δυσκολεύεται να δικαιολογήσει τα επιπλέον χρήματα που κοστίζει σε σύγκριση με το Smartphone της Xiaomi, με τις δύο συσκευές να έχουν σημαντική διαφορά και στον τρόπο αλλά και τα υλικά κατασκευής τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights