Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Dell: Ο μελλοντικός τρόπος εργασίας θα είναι ακόμα πιο «ψηφιακός»

Dell: Ο μελλοντικός τρόπος εργασίας θα είναι ακόμα πιο «ψηφιακός»

απο John Leondaris

Την εικόνα της για τον (όχι και τόσο) μελλοντικό τρόπο εργασίας μέσα και έξω από την επιχείρηση, αλλά και της ίδιας της επιχείρησης ως σύνολο, παρουσίασε η Dell Technologies.

Τα στελέχη της εταιρείας αναφέρθηκαν στους 4 βασικούς «πυλώνες» που, κατά τη γνώμη της Dell Technologies, θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, αλλά και στον τρόπο που δουλεύουμε, και οι οποίοι είναι οι τεχνολογίες 5G και 6G, οι αισθητήρες και οι τεχνολογίες IoT, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και οι τεχνολογίες Blockchain και Cryptocurrency.

Επίσης, παρουσιάστηκαν ορισμένα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία από έρευνα της εταιρείας, σχετικά με τις ώρες και τον τρόπο εργασίας. Ειδικότερα, αναφέρθηκε ότι το 60% των εργαζομένων που εξέτασε η έρευνα δουλεύει και μετά το κανονικό ωράριο εργασίας. Επίσης τα 2/3 των εργαζόμενων εκτελούν ένα μέρος της εργασίας από το σπίτι, ενώ το 42% των εργαζόμενων σκέφτεται να εγκαταλείψει μία εργασία όπου γίνεται μικρή ή λάθος χρήση της τεχνολογίας.

Με βάση τα παραπάνω, σημειώθηκε ότι κάθε επιχείρηση χρειάζεται τον ψηφιακό μετασχηματισμό για να παραμείνει ανταγωνιστική, ωστόσο αυτός θα πρέπει να βασίζεται στην αξιοποίηση των data, του περιβάλλοντος cloud, και να βοηθά τους εργαζόμενους να δουλεύουν εξίσου αποδοτικά με τον τρόπο που προτιμούν κάθε στιγμή εκείνοι, ώστε να είναι αποδοτικοί, αλλά και να νιώθουν και οι ίδιοι ότι η εργασία τους αποδίδει όπως περιμένουν.

Ακόμα, τα στελέχη της εταιρείας σημείωσαν ότι η Dell είναι ο κατασκευαστής με το πλέον πλήρες portfolio λύσεων για επιχειρήσεις ανάμεσα σε όλους τους κατασκευαστές συστημάτων πληροφορικής, ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο rugged tablet Dell Latitude 7220 EX, το οποίο προορίζεται για χρήση σε εξαιρετικά ακραίες συνθήκες και διαθέτει στρατιωτικού επιπέδου προδιαγραφές αντοχής.

Τέλος, παρουσιάστηκε και το «νεοφερμένο» στην Ελλάδα καινοτόμο desktop Dell OptiPlex 7070 Ultra, το οποίο μπορεί να «εξαφανιστεί» πίσω από το monitor του χρήστη και, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ιδανικό για εταιρικά περιβάλλοντα, όπου χρειάζεται πρακτικότητα και οικονομία χώρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights