Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme: Δυναμική συμμετοχή στο φετινό Mobile World Congress

Realme: Δυναμική συμμετοχή στο φετινό Mobile World Congress

απο John Leondaris

Τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στο φετινό Mobile World Congress ανακοίνωσε η Realme, που αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους κατασκευαστές smartphones.

Στο φετινό MWC η εταιρεία θα κάνει και το πρώτο παγκόσμιο λανσάρισμα 5G συσκευών της.

Σημειώνεται ότι το 2019 χάρισε στην Realme τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης μάρκας smartphone παγκοσμίως, έχοντας φτάσει στο Top 7, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 505%.

Έχοντας επεκταθεί σε 22 αγορές, σε 4 ηπείρους, μεταξύ των οποίων η Κίνα, η Νοτιοανατολική Ασία, η Ρωσία, η Ινδία και η Ευρώπη, έχει να επιδείξει εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολλές από αυτές τις νέες αγορές.

Ειδικά στην Ισπανία (που φιλοξενεί και το MWC) η εταιρεία κατάφερε να γίνει ένα από τα κορυφαία 5 brands σε μόλις ενάμιση μήνα παρουσίας στη χώρα, σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές μετρήσεις της Counterpoint.

Ξεκινώντας επίσημα στην Ευρώπη τον Οκτώβριο του 2019, η Realme περιλαμβάνει όχι μόνο μια ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών όπως το Realme X2 Pro, αλλά και μια σειρά αξεσουάρ όπως τα πρόσφατα παρουσιαζόμενα Realme Buds Air, τα πρώτα αληθινά ασύρματα ακουστικά της μάρκας.

Η εταιρεία

H Realme είναι ένα τεχνολογικό brand που εξειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας smartphones με τον βέλτιστο σχεδιασμό και απόδοση.

Από το λανσάρισμα τους στην ασιατική αγορά, τα προϊόντα της Realme έχουν καταφέρει να εδραιωθούν ξεχωρίζοντας για την απόδοση και το στυλ τους, και με τις πωλήσεις στην Ινδία, να φτάνουν το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου κινητών τηλεφώνων σε μόλις 3 ημέρες.

Έτσι η Realme είναι πια μέσα στις Top 4 μάρκες στην Ινδία, στις Top 5 στην Ινδονησία και αποτελεί πλέον μια από τις 7 κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 20 αγορές στην Ευρώπη και την Ασία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights