Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Y7p: Ανακοινώθηκε με κάμερα 48MP και μπαταρία 4.000 mAh

Huawei Y7p: Ανακοινώθηκε με κάμερα 48MP και μπαταρία 4.000 mAh

απο John Leondaris

Η Huawei ανακοίνωσε ένα νέο smartphone της σειράς Y, το Huawei Y7p. Το εν λόγω κινητό είναι εφοδιασμένο στο εσωτερικό του με τον Kirin 710F SoC με 4GB μνήμη RAM. Τρέχει το βασισμένο στο Android Pie, EMUI 9.1 και έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 64GB. Βέβαια, υπάρχει μια υποδοχή για κάρτα microSD, μέσω της οποίας επιτρέπεται η επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και 512GB.

Το Y7p διαθέτει μια LCD 6,39″ HD+ οθόνη με punch hole στην επάνω αριστερή γωνία. Εκεί, φιλοξενείται η 8MP selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος, συναντάμε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια τριπλή κάμερα, η οποία αποτελείται 48MP κύριο αισθητήρα, 8MP ultrawide και 2MP αισθητήρα βάθους.

Huawei Y7p

Το κινητό έρχεται σε χρώματα Aurora Blue και Midnight Black και φέρει μια μπαταρία 4.000 mAh που αντλεί ενέργεια μέσω θύρας microUSB στα 10W.

Το Huawei Y7p διατίθεται στα 145 ευρώ στην Ταϊλάνδη και υπάρχει δυνατότητα για προπαραγγελία μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου μέσω Lazada, JD Central, Shopee και ThisShop.com. Όσοι προπαραγγείλουν το κινητό, θα λάβουν δώρα αξίας άνω των 137 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights