Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Bang & Olufsen στην έκθεση Black Box Audio Video Show

Η Bang & Olufsen στην έκθεση Black Box Audio Video Show

απο John Leondaris

Η Bang & Olufsen έχοντας σημαντική παρουσία διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα από το 1993, αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους εκθέτες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση Black Box Audio Video Show που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μαρτίου 2020 στο ξεν. InterContinental θέλοντας να συστήσει και να πληροφορήσει το ευρύτερο κοινό για όλα τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον ήχο και στην εικόνα.

Ειδικότερα, η Bang & Olufsen θα παρουσιάσει στο κοινό της έκθεσης την Beovision Harmony, μια τηλεόραση με 77” OLED panel και ειδικό μηχανισμό από ξύλο ή αλουμίνιο που καλύπτει τμήμα της και φιλοξενεί το ισχυρό ηχοσύστημά της. Με εξελιγμένες δυνατότητες και πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσω της Beovision Harmony η εταιρία έχει ως στόχο να προσφέρει μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία παρόμοια με αυτή των κινηματογράφων, παρουσιάζοντας μια τηλεόραση που λειτουργεί και ως διακοσμητικό στοιχείο.

Η έκθεση Black Box Audio Video Show αναγνωρίζοντας τις αναδυόμενες τάσεις της αγοράς στο χώρο της τεχνολογίας και θέλοντας να προσφέρει στο κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία συστήνοντας εκ νέου τα συστήματα ήχου και εικόνας υψηλών επιδόσεων συνεργάζεται και φιλοξενεί σημαντικές εταιρίες του χώρου που ειδικεύονται στις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες οπτικοακουστικές λύσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights