Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme: Με το νέο X50 Pro 5G στην MWC 2020

Realme: Με το νέο X50 Pro 5G στην MWC 2020

απο John Leondaris

Το νέο της flagship κινητό X50 Pro 5G θα παρουσιάσει η Realme σε λίγες ημέρες στην έκθεση MWC 2020 στη Βαρκελώνη.

Η νέα συσκευή θα «φοράει» τον επεξεργαστή Snapdragon 865 5G, ενώ σημειώνεται ότι η Realme θα είναι ένας από τους 4 πρώτους κατασκευαστές που θα χρησιμοποιήσουν τον εν λόγω επεξεργαστή.

Το 2020, η Realme φιλοδοξεί να αναλάβει το ρόλο του «Popularizer of Tech Fashion & Fun» και δίνοντας μεγάλη προσοχή στις απαιτήσεις των νέων πελατών.

Με τις τεχνολογικές συνέργειες των smartphones και του Artificial Intelligence of Things, η Realme σκοπεύει να δημιουργήσει για τους χρήστες της μοναδικές συνθήκες «έξυπνης διαβίωσης», προσφέροντας παγκόσμιας κλάσης μοντέρνα προϊόντα και υψηλού επιπέδου εμπειρία χρήσης.

Σύμφωνα με τις παγκόσμιες στατιστικές που ανακοίνωσε η Counterpoint, οι συνολικές πωλήσεις των Realme smartphones στο τρίτο τρίμηνο του 2019 ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια, καταλαμβάνοντας την 7η θέση σε όλο τον κόσμο. Σε σύγκριση με αντίστοιχο τρίμηνο του 2018, η εταιρεία έχει ρυθμό ανάπτυξης 808% και έχει γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο.

Ταυτόχρονα, η γκάμα των νέων συσκευών της είναι πια διαθέσιμη σε 25 αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights