Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei: Απονεμήθηκαν τα βραβεία «Channel Partner Awards 2019»

Huawei: Απονεμήθηκαν τα βραβεία «Channel Partner Awards 2019»

απο John Leondaris

Η Huawei Ελλάδος επιβράβευσε για μία ακόμα χρονιά τους συνεργάτες της με την καθιερωμένη ετήσια απονομή των βραβείων «Channel Partner Awards 2019».

Η απονομή των βραβείων, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη φορά, τιμά και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις καλύτερες πρακτικές και τις στρατηγικές συνεργασίας της Huawei που ξεχώρισαν, για την χρονιά που πέρασε.

Κατά την διάρκεια της φετινής εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε μία σύντομη αναδρομή στις σημαντικότερες επιχειρηματικές στιγμές και συνεργασίες που αποτέλεσαν σταθμό για την Huawei το 2019, όπως επίσης και σε θέματα επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρείας με βασικό μήνυμα της βραδιάς «Winning with our Partners».

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε ακόμα σε θέματα και πρακτικές της Huawei που αποβλέπουν στην ψηφιακή αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών οργανισμών και επιχειρήσεων της χώρας με τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει να καινοτομεί και να επενδύει όχι μόνο για το παρόν, αλλά ακόμη περισσότερο, για το μέλλον.

Τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκαν οι εταιρείες ήταν τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

Ο όμιλος Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών.

Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η Huawei παρέχει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες όπως ασύρματο, σταθερό και cloud core δίκτυο, λογισμικό παρόχων, υποδομή πληροφορικής καθώς και ενεργειακά συστήματα.

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία και την πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας, η Huawei προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ευρύ φάσμα προϊοντικών λύσεων και υπηρεσιών σε τομείς όπως δίκτυα δεδομένων επιχειρήσεων, ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας καθώς και cloud κέντρα δεδομένων.

Οι καινοτομικές λύσεις της εταιρείας χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Ελλάδα, η Huawei παρέχει το 1/2 σταθερής ευρυζωνικότητας για τις ελληνικές οικογένειες και τα 2/3 των κινητών δικτύων κάλυψης του πληθυσμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights