Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα προϊόντα της MediaMarkt εντάσσονται στο Public Marketplace

Τα προϊόντα της MediaMarkt εντάσσονται στο Public Marketplace

απο John Leondaris

Στη μεγάλη οικογένεια του Public Marketplace εντάσσεται η MediaMarkt, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη.

Έτσι το portfolio του Public Marketplace ενισχύεται με τη νέα κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών (ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνες, τηλεοράσεις κ.α.), ενώ αυτή των οικιακών μικροσυσκευών (συσκευές μαγειρικής, προσωπικής φροντίδας, κλιματισμός, θέρμανση κ.α.) εμπλουτίζεται σημαντικά.

Εγκαινιάζοντας τη νέα μεγάλη κατηγορία προϊόντων στο Public Marketplace, αλλά και τη συνεργασία των 2 αλυσίδων, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τους πελάτες του Public Marketplace μεγάλες προσφορές, έως -58%, σε κορυφαίες μάρκες, μεταξύ των οποίων Sony, Siemens, Bosch και Juro-Pro.

Μέσω του Public Marketplace, ο καταναλωτής θα μπορεί να προμηθευτεί online το ψυγείο ή την τηλεόραση που επιθυμεί και να τα παραλάβει στο σπίτι ή το γραφείο του απολαμβάνοντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες εγκατάστασης και επέκτασης εγγύησης.

Το Public Marketplace φιλοξενεί σήμερα πάνω από 220 συνεργαζόμενα καταστήματα, προσφέροντας online περισσότερα από 150.000 προϊόντα σε 6 συνολικά μεγάλες εμπορικές κατηγορίες που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών.

Σε λιγότερα από 2 χρόνια λειτουργίας, το Public.gr είναι το 1ο marketplace στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εταιρεία, και αλλάζει τα δεδομένα στο χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα δίνοντας τη δυνατότητα στα ελληνικά καταστήματα να αποκτήσουν το δικό τους shop-in-a-shop και να έρθουν σε επαφή με πάνω από 50,5 εκατομμύρια επισκέπτες σε ετήσια βάση.

Η συνεργασία Public – MediaΜarkt

Η συνεργασία Public – MediaMarkt ανακοινώθηκε στα τέλη του 2019, με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου omnichannel retailer οικιακών / καταναλωτικών ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών ειδών και ειδών ψυχαγωγίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η νέα εταιρεία, με συνολικό κύκλο εργασιών που εκτιμάται στα 460 εκατ. ευρώ για το 2019, διαθέτει 67 φυσικά και 4 online καταστήματα (www.public.gr, www.public-cyprus.com.cy, www.publicbusiness.gr, www.mediamarkt.gr) σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ η ενοποιημένη βάση της αριθμεί 100 εκατ. επισκέπτες.

Το δίκτυο καταστημάτων Public δημιουργήθηκε το 2005, εισάγοντας ένα μοναδικό concept στην αγορά. Σήμερα, θεωρείται ο #1 omnichannel retailer προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 55 καταστήματα και 3 online stores σε Ελλάδα και Κύπρο (www.public.gr, www.public-cyprus.com.cy, www.publicbusiness.gr).

Στοχεύοντας να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές, η Public το 2017 δημιούργησε το 1ο ελληνικό Marketplace, αλλάζοντας τα δεδομένα στον χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.

Παράλληλα έχει θεσμοθετήσει τα Βραβεία Βιβλίου Public, τον μεγαλύτερο θεσμό για το βιβλίο στη χώρα.

Το δίκτυο καταστημάτων MediaMarkt, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005, διαθέτοντας 12 φυσικά καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της χώρας, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mediamarkt.gr.

Το εκτεταμένο δίκτυό της στην Ευρώπη αποτελείται από 1.000 καταστήματα σε 14 χώρες και ανήκει στη MediaMarktSaturn Retail Group, την κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου για καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές και συναφείς υπηρεσίες, με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στις διεθνείς αγορές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.