Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10 Lite vs Galaxy Note 10 Lite 9 (video)

Samsung Galaxy S10 Lite vs Galaxy Note 10 Lite 9 (video)

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσία της Samsung στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής, με συσκευές που κοστίζουν έως και 700 ευρώ, ήταν τουλάχιστον περιορισμένη τον τελευταίο χρόνο. Με το αγοραστικό κοινό που δεν θέλει να διαθέσει περισσότερα χρήματα, να στρέφεται σε προτάσεις άλλων εταιρειών, τα Galaxy Note 10 Lite και Galaxy S10 Lite έρχονται και επίσημα στην Ελληνική αγορά προκειμένου να προσφέρουν μια εναλλακτική για όσους θέλουν να… παραμείνουν στην εταιρεία.

Το “πρόβλημα” με τα δύο Smartphones είναι ότι έχουν μια πολύ μικρή διαφορά στην τιμή πώλησης τους, με το Galaxy S10 Lite να κοστίζει επίσημα 699 ευρώ στην Ελληνική αγορά, και το Galaxy Note 10 Lite να είναι ελάχιστα πιο οικονομικό στα 649 ευρώ. Με μόλις 50 ευρώ διαφορά στο κόστος, είναι σίγουρο ότι για πολλούς αγοραστές δεν είναι άμεσα αντιληπτές οι διαφορές μεταξύ τους καθώς και αν αυτές είναι σημαντικές.

Στο συγκεκριμένη βίντεο βλέπουμε τις δύο συσκευές, καθώς και το τι προσφέερει η κάθε μια που να την διαχωρίζει από την άλλη. Στην περίπτωση του Galaxy Note 10 Lite, το S-pen είναι προφανώς η βασικότερη διαφορά. Όμως προκειμένου να προσφέρει τις επιπλέον δυνατότητες του, η Samsung έχει κάνει σημαντικές παραχωρήσεις σε σχεδόν όλους τους άλλους τομείς σε σύγκριση με το S10 Lite.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Note 10 Lite είναι ο αρκετά παλιός πλέον Exynos 9810, που η εταιρεία χρησιμοποιούσε στα δύο Galaxy S9 και στο Note 9 πριν περίπου δύο χρόνια. Το Galaxy S10 Lite από την πλευρά του, έρχεται με τον σημαντικά ισχυρότερο Snapdragon 855 της Qualcomm στο εσωτερικό του, που προσφέρει και αρκετά καλύτερες επιδόσεις, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αντίστοιχα, και για τις κάμερες στο πίσω μέρος τους, οι δύο συσκευές έχουν σημαντικές διαφορές. Αυτές του Note 10 Lite έχουν και οι τρεις αναλυση των 12mp, και η κάθε μια έχει ένα διαφορετικό οπτικό πεδίο. Το Galaxy S10 Lite από την πλευρά του, έρχεται με μια βασική κάμερα των 48ΜΡ που αποτελεί σημαντική αναβάθμιση, μια δεύτερη κάμερα των 12ΜΡ και εδω με υπερ ευρυγώνιο φακό αλλά και μια Macro κάμερα για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση.

Τα δύο Smartphones έχουν όμως και σημαντικές ομοιότητες, όπως η οθόνη των 6.7 ιντσών με την ίδια ανάλυση των 2400×1080 pixels αλλά και η μπαταρία στο εσωτερικό τους που έχει και εδώ την ίδια ακριβώς χωρητικότητα των 4.500 mAh.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights