Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus: Το 6T της T-Mobile παίρνει το Android 10 update

OnePlus: Το 6T της T-Mobile παίρνει το Android 10 update

απο John Leondaris

Το OnePlus 6T τρέχει το Android 10 εδώ και λίγους μήνες, αλλά όχι για τις T-Mobile συσκευές. Αυτές, έχουν κολλήσει στο Android 9 Pie, αλλά (ευτυχώς), όπως φαίνεται αυτό δε θα συνεχιστεί για πολύ.

Σήμερα, ξεκίνησε η διάθεση του Android 10 update για τις OnePlus 6T μονάδες. Ως συνήθως, πρόκειται για μια σταδιακή διάθεση, οπότε μπορεί να χρειαστούν λίγες μέρες μέχρι η συγκεκριμένη ενημέρωση να φτάσει σε όλες τις συσκευές.

OnePlus

Το (περίπου 1,6GB) update, φέρνει μαζί του το security patch του Δεκεμβρίου 2019. Ναι, καλά διαβάσατε. Αν και Φεβρουάριος πλέον, η OnePlus τώρα φέρνει την “μηνιαία” ενημέρωση του Δεκεμβρίου. Τουλάχιστον όμως, επιτέλους έρχεται το αναμενόμενο Android 10 στις συσκευές.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το update προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα συστήματος. Η ενημέρωση είναι γνωστή ως A6013_34_191228.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights