Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Oppo Reno3 Pro: Αποκαλύφθηκαν αρκετά χαρακτηριστικά του

Oppo Reno3 Pro: Αποκαλύφθηκαν αρκετά χαρακτηριστικά του

απο John Leondaris

Η Oppo πρόκειται να φέρει το Reno3 Pro στην Ινδία στις 2 Μαρτίου. Όμως, θα είναι διαφορετικό από το Reno3 Pro που ανακοινώθηκε στην Κίνα τον περασμένο Δεκέμβριο. Η νέα παραλλαγή θα διαθέτει μια διπλή κάμερα στο μπροστινό μέρος, αποτελούμενη από κύριο αισθητήρα 44MP και έναν αισθητήρα βάθους.

Η Oppo δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το ινδικό Reno3 Pro. Ωστόσο, μερικές εικόνες από dummy μονάδες, αποκαλύπτουν ότι το smartphone θα έχει μια τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 64MP, σε αντίθεση με τον 48MP που διαθέτει η αντίστοιχη κινέζικη έκδοση.

Oppo Reno3 Pro

Η εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει επίσης ότι το Reno3 Pro στην Ινδία θα υποστηρίζει 30W VOOC Flash Charge 4.0 και θα έχει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίσει το Reno3 Pro στην Ινδία, αλλά γνωρίζουμε ότι θα πωληθεί μέσω Amazon.in και Flipkart.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights