Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Camera Review : Galaxy S10 Lite Vs Huawei P30 (Video)

Camera Review : Galaxy S10 Lite Vs Huawei P30 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Στον κόσμο των Smartphones, Η Huawei έχει δικαίως τα τελευταία χρόνια, αποκτήσει τον τίτλο μιας εταιρείας που δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της φωτογραφίας. Κάθε νέο Smartphone του ανταγωνισμού που εισάγεται επίσημα στη χώρα μας, και που έχει αντίστοιχη τιμή πώλησης με κάποια πρόταση της εταιρείας, έχει πάντα ενδιαφέρον να συγκρίνεται στον τομέα της φωτογραφίας, ειδικά όταν αποτελεί και για αυτό κάτι το σημαντικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το νέο Galaxy S10 Lite της Samsung, έχει παραπλήσια τιμή πώλησης με το P30 της Huawei, ανάλογα και με την περίοδο και τυχόν προσφορές από κάθε εταιρεία.

Το Galaxy S10 Lite είναι η πρώτη συσκευή της σειράς, που έρχεται με κάμερα υψηλότερης ανάλυσης από το συνηθισμένο για τη Samsung στα 12ΜΡ, με τη βασική του κάμερα να είναι πλέον στα 48ΜΡ και τις δύο “υπόλοιπες” στο πίσω μέρος του να έχουν τις δικές τους δυνατότητες. Στο συγκεκριμένο βίντεο, δοκιμάζουμε τις κάμερες αυτές, και τις συγκρίνουμ ευθέως με τις αντίστοιχες κάμερες του P30, που με την σειρά τους είναι πλέον δεδομένο ότι έχουν κορυφαία απόδοση.

Ακόμα και αν η βασική κάμερα του Galaxy S10 Lite πλησιάζει κοντά σε αυτή του Ρ30 σε ότι αφορά τη φωτογραφία, τουλάχιστον σε συνθήκες καλού φωτισμού, οι υπόλοιπες κάμερες στο πίσω μέρος των δύο συσκευών έχουν σημαντικές διαφορές και στα χαρακτηριστικά τους αλλά και στην απόδοση τους στην πράξη.

Προφανώς και κάθε ένα από τα δύο Smartphones προσφέρει πολλά περισσότερα εκτός από καλές φωτογραφικές επιδόσεις, όμως ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί με διαφορά έναν από τους πιο σημαντικούς για όσους αναζητούν να αγοράσουν το επόμενο τους Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights