Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 9X Lite: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά και η τιμή του

Honor 9X Lite: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά και η τιμή του

απο John Leondaris

Η Honor ετοιμάζει το λανσάρισμα μιας νέας Lite έκδοσης των 9X, όπως έγινε γνωστό και από μια promo εικόνα πριν από δύο εβδομάδες. Τώρα, το τηλέφωνο εμφανίστηκε σε μια λίστα σε πακιστανικό φορέα, επιβεβαιώνοντας έτσι τα βασικά χαρακτηριστικά και την τιμή του.

Honor 9X Lite

Η συσκευή θα φέρει μια FullView 6,5 ιντσών οθόνη με 16MP selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος, συναντάμε έναν 48MP κύριο αισθητήρα μαζί με έναν 2MP αισθητήρα βάθους και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο εσωτερικό της, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με τον Kirin 710, με 4G RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.750 mAh.

Οι διαστάσεις του κινητού είναι 160,4 x 76,6 x 7,8 mm. Από την πλευρά του λογισμικού, αναμένουμε το τηλέφωνο να τρέχει το βασισμένο στο Android 9, EMUI 9.0. Τέλος, το Honor 9X Lite κοστίζει 31.999 PWR (207 δολάρια) και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights