Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ iQOO 3 5G: Η promo σελίδα είναι live πριν απ’ την ανακοίνωση
iQOO 3 5G

iQOO 3 5G: Η promo σελίδα είναι live πριν απ’ την ανακοίνωση

απο John Leondaris

Το vivo iQOO 3 5G ανακοινώνεται στις 25 Φεβρουαρίου και ήδη έχουν γίνει αρκετά πράγματα γνωστά για τη συσκευή. Το τηλέφωνο θα έχει μια οπή στο μπροστινό μέρος, Snapdragon 865, UFS 3.1 storage και LPDDR5 RAM. Η εν λόγω συσκευή εμφανίστηκε πρόσφατα στο AnTuTu και συγκέντρωσε το εξαιρετικό σκορ των 597.583 μονάδων.

Τώρα, το κινητό μπήκε στο Flipkart και έχουμε ακόμα μια επιβεβαίωση για τα χαρακτηριστικά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το iQOO 3 5G θα είναι η πρώτη Snapdragon 865 συσκευή στην Ινδία, καθώς και το πρώτο κινητό στην αγορά που θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G. Αναμένεται επίσης να έρθει με μια 6.4″ FHD+ AMOLED οθόνη. Θα διαθέτει τέσσερις κάμερες (με κύριο αισθητήρα) 48MP και μια μπαταρία 4.400 mAh με γρήγορη φόρτιση 55W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights