Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η οθόνη του Galaxy Z Flip είναι κατασκευασμένη από πλαστικό

Η οθόνη του Galaxy Z Flip είναι κατασκευασμένη από πλαστικό

απο Kostas Gliatiotis

Πολλές φορές οι εταιρείες “υπερβαλουν” στο υλικό και τις δηλώσεις που χρησιμοποιούν για την προώθηση ενός νέου προϊόντος, όμως οι υπερβολές αυτές έχουν και κάποιο… όριο. Στην περίπτωση του νέου αναδιπλούμενου Galaxy Z Flip απο τη Samsung όμως, φαίνεται ότι το όριο αυτό μάλλον κάπου χάθηκε. Η εταιρεία κατά την ανακοίνωση της συσκευής, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πως η οθόνη του είναι πλέον κατασκευασμένη από “γυαλί”, προκειμένου να είναι πιο ανθεκτική και φυσικά λιγότερο … επικίνδυνη στο να αποκτήσει εύκολα μικρά σημάδια και γρατζούνιες.

Σύμφωνα όμως με τον JerryRigEverything, και τη δοκιμή που έκανε στο Galaxy Z Flip, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Στο καθιερωμένο πλέον βίντεο αντοχής που ετοιμάζει για κάθε νέα συσκευή που έχει στα χέρια του, η οθόνη του Smartphone έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με μια πλαστική οθόνη, σαν και αυτή των αντίστοιχα αναδιπλούμενων Galaxy Fold της ίδιας της Samsung, αλλά και το Motorola RaZR.

Το υλικό που έχει χρησιμοποιήσει η Samsung, αποκτά σημάδια και γρατζουνιές το ίδιο εύκολα με την οθόνη του Galaxy Fold, ενώ στη συνέχεια έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και όταν ζεσταθεί με έναν … αναπτήρα. Σε κάθε περίπτωση, όπως δικαίως αναφέρει σε πολλά ξεχωριστά σημεία του βίντεο, οι δηλώσεις της Samsung για την αντοχή της οθόνης, δεν είναι πραγματικές.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι όντως ένα σοβαρό θέμα, πόσοι θα επιλεξουν να αγοράσουν το Galaxy Z flip βασιζόμενοι και στην βελτιωμένη αντοχή της οθόνης του, για να διαπιστώσουν στην συνέχεια οτι αυτή δεν υπάρχει στην πράξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights