Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy Tab 8.4 (2020): Αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά του

Samsung Galaxy Tab 8.4 (2020): Αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά του

απο John Leondaris

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο tablet. Αυτό, θα ονομάζεται Galaxy Tab A 8.4 (2020). Το tablet, εμφανίστηκε σε καταχώρηση του Google Play Console και αποκαλύφθηκε ότι θα φέρει τον Exognos 7904 SoC, με 3GB μνήμη RAM.  Το Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020) θα διαθέτει μια 8.4″ 1920×1200 pixel οθόνη. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως θα τρέχει Android 9 Pie. Ελπίζουμε όμως, ότι απλώς η Samsung δοκιμάζει το tablet με μια παλαιότερη έκδοση του Android. Δηλαδή, ότι τελικώς θα τρέχει Android 10.

Samsung Galaxy Tab 8.4 (2020)

Ταυτόχρονα, έχει εμφανιστεί ένα render του Galaxy Tab A 8.4 (2020).  Έτσι, αποκαλύπτεται ο σχεδιασμός του. Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, ότι το tablet θα έχει μια 3,5 χιλιοστών υποδοχή ακουστικών στο επάνω μέρος και δύο κάμερες (μία μπροστά και μία πίσω).

Η Samsung δεν έχει προς το παρόν αναφέρει κάτι για το Galaxy Tab A 8.4 (2020). Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights